Brzi kontakt: 063 307 038

Usluge precizne poljoprivrede

Inovativni centar za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj Srbije priprema paket usluga farmerima u preciznoj poljoprivredi uz upotrebu tehnologije dronova kako bi unapredili i inoviraji svoju poljoprivrednu proizvodnju i podstakli ih da proizvode efikasnije.

Inovativni centar za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj Srbije želi omogućiti poljoprivrednim proizvođačima maksimizaciju prinosa njihovih poljoprivrednih površina uz smanjenje troškova u isto vreme smanjujući uticaj na okolinu.

Precizna poljoprivreda označava korišćenje naprednih satelitskih sistema a u današnje vreme dronova koji omogućavaju slike veće rezolucije u normalnom spektru koje ljudsko oko vidi ali tako i ostalim spektrima koje ljudsko oko ne vidi.

Do sada je precizna poljoprivreda u najvećem delu bila rezervisana za velike sisteme i podaci dobijeni satelitskim snimcima su uglavnom bili vrlo neprecizni. 

Danas, zbog ubrzanog razvoja bespilotnih letelica moguće je dobiti podatke sa preciznošću samo nekoliko santimetara i izvesti čitav niz izveštaja koji su i više nego upotrebljivi i to baš onda kada to treba.

logo

Užička 34
26365 Veliki Gaj
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: icoprrs@gmail.com

Da li ste posetili?

Najnovije

Copyright © Agencija za konsalting i preduzetništvo - ACDE. Izrada: Dizajn Studio ClickMan