Brzi kontakt: 063 307 038
Fina hrana Srbije – projekat u pripremi

Fina hrana Srbije – projekat u pripremi

Današnji kupac prehrambenih proizvoda želi vrhunski proizvod, a kvaliteta, dobro upakovan sa cenom nižim od 10 do 15 odsto od uobičajene. Prateći taj trend Inovacioni centar za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj Srbije u saradnji sa portalom www.oklagija.rs pokrenuo je projekat pod nazivom Fine Food Srbija sa ciljem da vlasnike porodičnih poljoprivrednih gazdinstva, zadruga i agro kompanija, kao i druge zainteresovane u Srbiji upozna sa standardima za zanatsku proizvodnju, čuvanju i pakovanju  fine hrane,  kao i da ih poveže sa trgovačkim lancima i renomiranim ugostiteljima u Srbiji, Evropi i Svetu.

Opširnije...
Agro IE.Net Srbija - projekat u pripremi

Agro IE.Net Srbija - projekat u pripremi

Članovi Agro Ruralnog Hub-a Veliki Gaj  pripremaju projekat pod nazivom Agro IE.Net Srbija sa ciljem da okupi uspešne vlasnike inovativnih poljoprivrednih gazdinstava koja se bave uzgojem i preradom poljoprivredih proizvoda i žele da to svoje iskustvo i znanje podele sa mladim početnicima u agro biznisu kako bi i oni postali inovativni i uspešni. Takođe, projekat ima za cilj da odabrana uspešna inovativna i edukativna gazdinstva poveže sa kupcima iz Evropske unije kako bi postali još inovativniji i uspešniji.

Opširnije...
Uspostavljanje LAG-a u mikroregionu Vršac - projekat u realizaciji

Uspostavljanje LAG-a u mikroregionu Vršac - projekat u realizaciji

U septembru 2016. godine Inovativni tim za lokalni ruralni razvoj seoskih naseljenih mesta, predstavnici Udruženja češka Beseda Vršac i predstavnici Grada Vršca sastali su se sa predstavnicima regiona Usteckog kraja dogovora radi dogovora o saradnji u 2017. godini. Na kraju sastanka učesnici su se dogovorili da se pokrene zajednički projekat kojim bi se Češka iskustva, instrumenti i procedure  za razvoj ruralnih područja i stvaranje lokalnih akcionih grupa preneli u Srbiju.

Opširnije...
Pretplatite se na RSS feed

logo

Užička 34
26365 Veliki Gaj
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: icoprrs@gmail.com

Da li ste posetili?

Najnovije

Copyright © Agencija za konsalting i preduzetništvo - ACDE. Izrada: Dizajn Studio ClickMan