Brzi kontakt: 063 307 038

Agro ruralni hub - Veliki Gaj

Agro ruralni hub - Veliki Gaj je co-working prostor Inovativnog centra za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj Srbije i nalazi se u selu Veliki Gaj u opštini Plandište na samoj granici sa Rumunijom.

Agro ruralni hub - Veliki Gaj je ruralni radni prostor koji nije ni previše formalan, ali ni neformalan i pruža neophodnu infrastrukturu (radni sto, pristup internetu, korišćenje štampača, sale za sastanke…) za inovativne agro preduzetnike, freelancere različitih profesija (programeri, dizajneri, fotografi, internet preduzetnici, social network stručnjaci, arhitekte, blogeri… i svi oni kojima je osnovni alat za rad kompjuter i internet).

Želelimo da u Agro ruralni hub - Veliki Gaj okupimo inovativne i ambiciozne ljude koji vole da razmenjuju iskustva, da stvaraju mogućnost za generisanje novih ideja i da zajedno kreiramo ozbiljan paket projekata i usluga i ponudimo ga poslovnoj i NVO zajednici, AP Vojvodini, Republici Srbiji i inovativnoj zajednici u Evropi i Svetu.

Želimo da Agro ruralni hub Veliki Gaj postane izvorište i baza kreativnih stanovnika Srbije a naročito mladih ljudi koji će svojom energijom, znanjem i kreativnošću obezbediti razvoj inovativnih ideja za savremenu održivu poljoprivredu, proizvodnju zdrave hrane i pića, rešenja za lokalni biznis i rešenja za dobrobit lokalne zajednice.

Želimo da Agro ruralni hub - Veliki Gaj postane prepoznatljivo ruralno mesto za radni odmor i druženje freelancera, preduzetnika i digitalnih nomada iz Srbije i Sveta.

logo

Užička 34
26365 Veliki Gaj
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: icoprrs@gmail.com

Da li ste posetili?

Najnovije

Copyright © Agencija za konsalting i preduzetništvo - ACDE. Izrada: Dizajn Studio ClickMan